CURRY'S KRALINGEN ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 798 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Curry's Kralingen Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2024 om 5:19 Had om 4 uur de bestelling gedaan en gevraagd te bezorgen om 19:30 en dan nog een uur moeten wachten en het 20:30 krijgen. Eigenlijk gaat het met bezorgen altijd mis bij Currys. Zonde want het zijn aardige lui en het eten is top
3 mrt 2024 om 16:46 Eten was heerlijk ,eten was op de afgesproken tijd bezorgd
3 mrt 2024 om 12:49 Eten was heerlijk. Bezorgen op tijd is blijkbaar lastig. Online s’middags besteld voor s’avonds. maar kwam pas duidelijk later aan.
25 feb 2024 om 0:02 Het eten was heerlijk. Helaas duurde het bijna 2 uur voordat de bestelling werd geleverd en het eten lauw was
23 feb 2024 om 21:39 Heerlijk eten, alleen moet je wel erg veel geduld hebben voordat je eten er is.
22 feb 2024 om 20:36 Ik merk steeds vaker als het eten verbrand is dat ze het gewoon meegeven aan je, ik heb hier vaker besteld en het eten is Vaak lekker maar ook VAAK verbrand we betalen wel 5 euro voor een garlic naan als je dit dan verbrand, naar tegenover de klant
19 feb 2024 om 20:36 Items explicitly listed as 'vegan' are in fact not vegan. The restaurant told me it's because I didn't specify the item to be vegan, despite there not being a non-vegan option of said item in the first place.
18 feb 2024 om 22:08 Was wel lekker, maar wel een hele zielige hoeveelheid naanbrood.
14 feb 2024 om 20:16 They gave us an extra dish! They were tasty as well.
4 feb 2024 om 12:56 Bryani is een aanrader
3 feb 2024 om 19:19 Zit nog steeds te wachten Al een uur te laat Dit is al de 2e keer Ik zou ze aanspreken op hun lange levertijd
2 feb 2024 om 21:09 Ik heb om 18.00 uur eten besteld en om 20.30 uur was bezorgd. 3 maal moeten bellen echt niet normaal. De biryani was niet lekker, maar de kip tandori was lekker.