CURRY'S KRALINGEN ROTTERDAM

CURRY'S KRALINGEN ROTTERDAM Lekker en vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 489 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Curry's Kralingen Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 20:23 The food was delicious, as always. Can't fault that. The delivery took ages though.
22 mei 2022 om 6:45 We bestellen altijd de butter chicken masala. Die is heerlijk, met een naan. Maar dit keer was alles minder smaakvol. Jammer.
20 mei 2022 om 0:41 I was fasting, which means I had no food for 18h. I literally had diarrhea less than 5m after eating, which is 100% from the food since I ate absolutely nothing else. It was also clear from the bread that the food wasn't fresh.
13 mei 2022 om 21:21 Lekker eten, was er binnen halfuurtje en was nog goed warm
12 mei 2022 om 19:59 Wel saus, geen pappadums. Is de bezorger ze vergeten?
11 mei 2022 om 17:26 Nooit van je leven bestellen. Na een x bellen om te vragen om advies, het eten besteld. Vervolgens 90minwachttijd. Eten was niet zoals aangegeven tijdens het telefonisch contact. helft van de bestelling niet ontvangen vanwege geen voorraad. Rampzalig
10 mei 2022 om 21:57 Bezorgtijd bijna 90 minuten, terwijl er werd aangegeven tussen 35-50 minuten. Jammer eten is heerlijk, maar dit is niet de eerste keer dat het zolang duurde.
8 mei 2022 om 20:25 Prima eten, maar pas nĂ¡ meer dan 1 uur en 40 min. bezorgen is onbestaanbaar. Zelfs op zondagavond. En dan aangeven bij je bestelling 30-55min. En thuisbezorgd.nl geeft niet thuis.
6 mei 2022 om 19:47 Eten was goed en lekker
4 mei 2022 om 22:25 Great!
26 apr 2022 om 21:53 Heerlijk gegeten en op de gevraagde tijd bezorgd. Hier gaan we vaker bestellen.
26 apr 2022 om 20:19 Kwaliteit van eten was echt slecht. De biryani was niet vers, ik vermoed zelfs dat het uit de diepvries komt!! We hebben de restaurant ook gelijk feedback gegeven maar ze waren niet echt open hiervoor. We gaan niet meer hier bestellen!